Medlemsfordeler

Det er mange fordeler med et medlemskap for deg som studerer eller praktiserer innenfor industridesign, tjenestedesign og interaksjonsdesign. Her følger et utvalg.

Ikon checkmark

Nye oppdrag

gjennom Designbasen

En av de viktigste fordelene for deg som praktiserende medlem er “Designbasen”. I samarbeid med Innovasjon Norge og DOGA har vi overtatt rollen som et register over tjenesteytere med master eller bachelor innen industridesign, interaksjonsdesign og tjenestedesign - både enkeltpersoner og byråer. Målet er at både næringsliv og offentlig sektor benytter seg av Designbasen for å finne rett kompetanse til prosjekter, og vi er spente på hvilken verdi dette kan gi dere som medlemmer! 

Ikon checkmark

Studentbasen

for designbyråer

Som byråmedlem får du tilgang til en oversikt over studenter i Norge og utland (Studentbasen), og kan filtrere og utforske porteføljer. Vi jobber med å matche byråer med studenter, for internship og ansettelse. Student-medlemmer kan finne en oversikt over byråer som tilbyr praksisplasser her.

Ikon checkmark

Styrker designfaget

og kompetansen

Med master eller bachelor i tjeneste- eller interaksjonsdesign vet du at jobbmulighetene er gode, at prosjekt mengden vokser og at dagene ofte er lange. Norske Designere jobber for de digitale designfagene ikke vannes ut med folk som tar korte kurs, blir spesialister over natten og jobber billigere og lengre utover kvelden. ND vet hva som kreves for å levere på brukerinnsikt, grensesnitt og estetikk. Det er vi som fant opp designmetodikken.

Ikon checkmark

Mentorer

for designstudenter

Det å ha en erfaren designer som du kan kontakt når du vil ha råd eller diskutere med er bra. Vi tenker at alle som har vært ute en stund kan bidra. Alle mentorer har taushetsplikt. Det er smart å sette noen begrensing på første møte om hvor mye tid mentoren vil bruke pr uke. Standard er 30 minutter. Oversikten over hvem som stiller som mentorer finner du på medlemslisten.

Ikon checkmark

Rabatter

på tjenester og utstyr

Vi jobber for gunstige avtaler med noen utvalgte leverandører av bra utstyr og software. For oss er det viktig at medlemmer har gode personlige erfaringer med utstyr og service før vi anbefaler. 3D Net er en leverandør av Ultimaker 3D printere som flere av oss har gode erfaringer med. De vil gi oss litt rabatter på kjøp av maskinvare og på materiell. Det viktigste er at gutta alltid stiller opp.

Ikon checkmark

Eksklusivt

medlemsinnhold

Som medlem registrerer du deg med epost og passord, som gir deg login til beskyttede områder av websiden som er markert med en hengelås i menyer. I dag inkluderer dette:

  • Kontrakt-maler
  • Oversikt over byråer som tilbyr internships
  • Oversikt over designere som stiller som mentor
  • Medlemslister
Bli medlem

Ordinært medlemskap koster 1250 kr/år. Medlemskap for studenter koster 100 kr/år.